Pentru ca noi stim ca avem si vizitatori incepatori vrem sa le venim in ajutor. In afara de faptul ca le vom vinde kituri goblen la pretuti preferentiale, le vom oferi si cateva modele de goblenuri pentru incepatori, cu mai putine culori si evident cu modele unice, produse de firma Luca’s din Chisinau.

Pe site-ul Kit Goblen price poza reperezinta o posibila diagrama de goblen ce poate fi cumparata de pe site-ul nostru. Prin uramre daca ai facut click pe o poza cu o diagrama, poti posta o cerere de cumparare, iar daca esti unul din fanii paginii noastre de FaceBook vei primi automat o reducere minima de 10% daca poti dovedi ca ai distribuit macar o postare de pe pagina noastra.

Poti primi o reducere de 25 % din pretul total al unei comenzi de kituri de goblenuri daca ai distribuit pe pagina ta de profil un link cu unul din goblenurile expuse la noi pe site! Iar daca 5 din prietenii tai sunt fani ai pagini nostre de FaceBook la recomandarea ta, poti primi pana la 50% reducere pentru o diagrama de goblen achizitionata de la noi!

Da ai citit bine, poti cumpara o diagrama la jumatate de pret! Nu conteaza cat costa diagrama goblenului respectiv, setul complet poate fi al tau la jumatate depret!

Diagrame goblenuri pentru incepatori

Pe site-ul nostru veti gasi in total peste 200 de modele de goblenuri pentru incepatori. Pentru acestea vei primi o reducere de 30 % din pretul de lista daca ai dat mai departe aceasta informatie pe orice forum in care activezi! Da e simplu, nu trebuie sa dai link-ul, ne vor gasi cu siguranta imediat ce vei anunta de super reducerile oferite de noi la diagrame de goblenuri [kit complet] cu ocazia sarbatorile care se apropie! Profita si tu si comanda cele mai interesante kituri de goblen la preturi incredibil de mici! Vrei sa te convingi? Alege un kit si cere oferta personalizata! Pentru ca noi vom face reduceri mai mari decat cele afisate pe site in functie de fiecare cumparator care este fan la paginii noastre de FaceBook.