Pentru ca noi stim ca avem si vizitatori incepatori vrem sa le venim in ajutor. In afara de faptul ca le vom vinde kituri goblen la preturi preferentiale, le vom oferi si cateva modele de goblenuri pentru incepatori, cu mai putine culori si evident cu modele unice, produse de diferiti producatori din Chisinau si alte tari, toate cu materiale de firma incluse: panza germana de la Zweigart, fire mouline Anchor sau DMC.

Pe site-ul Kit Goblen  poza reprezinta o posibila diagrama de goblen ce poate fi cumparata de pe site-ul nostru. Prin urmare daca ati facut click pe o poza cu o diagrama, puteti posta o cerere de cumparare, iar daca sunteti unul din fanii paginii noastre de FaceBook veti primi automat o reducere minima de 10% daca puteti dovedi ca ati distribuit macar o postare de pe pagina noastra.

Puteti primi o reducere de 10 % din pretul total al unei comenzi de kituri de goblenuri daca ati distribuit pe pagina Dsv. de profil un link cu unul din goblenurile expuse la noi pe site! Iar daca 5 din prietenii Dvs. sunt fani ai pagini noastre de FaceBook la recomandarea Dvs., puteti primi pana la 15% reducere pentru o diagrama de goblen achizitionata de la noi!

Da ati citit bine, puteti cumpara o diagrama la jumatate de pret! Nu conteaza cat costa diagrama goblenului respectiv, setul complet poate fi al vostru la jumatate de pret!

Diagrame goblenuri pentru incepatori

Pe site-ul nostru veti gasi in total peste 200 de modele de goblenuri pentru incepatori. Pentru acestea veti primi o reducere de 10 % din pretul de lista daca ati dat mai departe aceasta informatie pe orice forum in care activati! Da e simplu, nu trebuie sa dati link-ul, ne vor gasi cu siguranta imediat ce veti anunta de super ofertele de noi la diagrame de goblenuri [kit complet]! Profitati si Dvs. si comandati cele mai interesante kituri de goblen la preturi incredibil de mici! Vreti sa va convingeti? Alegeti un kit si cereti oferta personalizata! Pentru ca noi vom face reduceri mai mari decat cele afisate pe site in functie de fiecare cumparator care este fan la paginii noastre de FaceBook.